Ophold

Ophold i helt unikke og historiske rammer

Randers kan dateres tilbage til 1000-tallet, som byens centrum stadigvæk bærer præg af. De mange middelalder stræder byder bla. på gode shopping muligheder, og hyggelige cafe besøg. Byen byder på særdeles mange seværdigheder hele året rundt. Hvad enten Randers besøges alene, som par eller familie, er der aktiviteter, kultur og natur oplevelser for alle.

Hotel Randers er et ikonisk hotel i hjertet af Randers, hvor historie og det 21 århundrede møder hinanden både på hotellet og lige ude foran svingdøren. Hotellets værelser har indbydende og enesåtende komfort og stil, der forener historien på det over 160 år gamle hotel med de moderne detaljer og moderniseringer der blev lavet i 2016.

Hotellet har 84 nymoderniserede væresler fra 14 kvm til 27 kvm, som du kan vælge i mellem.

Et ophold på Hotel Randers bærer præg af kvalitet hele vejen rundt om dit ophold, og den personlige betjening vil man mærke så snart man har trådt ind på hotellet.

Skønne sommeroplevelser i Randers

Nyd et sommerophold eller weekendophold i Randers, som er en unik mulighed for selvforkælelse og unikke oplevelser. Hele byen har en fantastisk atmosfære, og midtbyen sprudler af liv.

I år har Rådhushaven temaet Biodiversitet som er et spændende projekt der åbner 4 juni. Hvad med en kanotur på den fantastiske guden å, den vilde natur i Randers Regnskov eller forkælelse med sjov og afslapning i Water & Wellness, som har Danmarks længste vandrutsjebane.

Vi har mange forslag til hvad man kan lave i Randers, og er altid behjælpelig med spørgsmål før din booking.

Fra hotellets foyeren er der adgang til Brasserie Mathisen, der leverer en helstøbt gourmetoplevelse, hvor der er stor fokus på årstidens friske råvarer, som danner grundlaget for menuen. Ligesom Hotel Randers er et klassisk hotel med et moderne twist, så afspejler den danske gourmetmad også dette i Brasseriet.

Brasseriet summer af en hyggelig og intim stemning, hvor den personlige betjening og service er et midtpunkt for dit besøg. Vores team af dygtige kokke går ikke på kompromis med kvaliteten og anretningen af gourmetmaden, og vores tjenere kommer gerne med gode forslag til hvilken vin eller øl der er bedst afstemt med din valgte menu.

Der er ligeledes adgang via foyen til vores lounge bar “By Hornsleth”, som servere farverige og velsmagende drinks om aftenen.

BOOK HER

BOOK DIT VÆRELSE HER 24 TIMER I DØGNET

BOOK HER

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ EKSKLUSIVE TILBUD / EVENTS /
VIP / NYHEDER OG MEGET MERE FRA HOTEL RANDERS!

KØB DIT GAVEKORT HER PÅ HOTEL RANDERS

KØB GAVEKORT