Nytårsaften 2022 – Mad ud af huset

Hotel Randers tilbyder nytårsmenu som take away, for at lette arbejdet for dig i en travl måned. Du får lækker festmad til nytårsaften, der smager virkelig godt. Bor du i Randers eller omegn, har vi gjort det nemt at hente vores nytårsmenu. Vi gør alt klart til dig, og du vil nemt kunne tilberede maden ud fra den vejledning, vi vedlægger.

Vores dygtige køkkenchefer Emil og Daniel har sammensat en menu bestående af sæsonens bedste råvarer, så du kan læne dig tilbage og nyde aftenen med dem, du holder af. Menuen består af 3 retter, hvor der er mulighed for at tilkøbe ekstra lækkerier.  

Tempereret hvid fisk 
Syltede stikkelsbær, estragonemulsion, peberrodsfløde og dild

Oksemørbrad
Kartoffelterrin tilsmagt med røget smør, sprød tærte med svampe og morkelsauce

Panna Cotta
Bailey og hvid chokolade med appelsin, syltede appelsiner og nøddekrokant

Kransekage

Det er nemt at stå for anretningen, og kræver kort forberedelse, inden maden kan serveres. Byd dine gæster velkommen til årets sidste dag med en lækker og velsmagende nytårsmenu fra Hotel Randers.

Det er vores erfaring at der er stor efterspørgsel efter “Hotel Randers Nytårsmenu”, og derfor vil vil opfordre dig til at bestille i god tid. Så er du sikker på, at maden til nytårsaften er på plads, i en travl december måned. Vi ser frem til at lave jeres nytårsmenu ud af huset!

AFHENTNING:

Dato: Lørdag d. 31. december
Tidspunkt: kl. 11-14

Pris pr. person: DKK 400,- med mulighed for tilkøb.

Bestillinger modtages kun købes online via vores webshop. 

Bestil Mad
By |2022-10-10T18:08:30+02:00oktober 10th, 2022|Categories: Nyheder, Jul|0 Kommentarer
Go to Top