NYTÅRSAFTEN 2020

Kl. 17.30        
Velkomstsnacks:
Agurk med kirkost og knækbrød
Koldrøget laksetatar på sprødt
Kartoffelchips med håndskåret tatar og urter
Champagne Laurent Perrier

Cremet skaldyrsbisque
Stegt – rimmet kammusling med sprødt kyllingeskind, croutons, urteolie og brøndkarse
2017 Chardonnay North Coast, Sebastiani

Smør-bagt torsk
Kartoffelcreme, æg-vinaigrette, kapers, bacon
Toppet med rødbede.
2019 G. de Guiraud du Château Guiraud, Sauternes (tør)

Farseret mørbrad af ungdyr
Bagt selleri toppet med brunet selleripure vendt med sorte hvidløg,
chips af selleri og persillestøv. Trøffelsauce mættet med saltet marv, grøn olie, skalotteløg og hakkede urter
2016 Onix Evolucio, Priorat

Sprød chokoladekage
dehydrede blommer, solbærkompot, ristede hasselnødder
toppet med luftig og cremet mælkechokolademousse
2017 Maury Tradition du Mas Lavail, Roussillon

Kl. 23.30
To go: Kransekage

Pris pr. person 1450,-

Mulighed for tilkøb:
Bar indtil kl. 02.00 (3 drinks) 350,- pr. person

Minimum antal gæster er 100.

Overnatning i forbindelse med ovenstående:            
Enkelt 999,-
Dobbelt 1499,-

Book på T: 87 11 30 68