KOKKE SØGES

FULDTIDSKOK ELLER MORGENKOK

Hotel Randers & Brasserie Mathisen søger to nye kokke. Hotel Randers er et moderne hotel med en lang og spændende historie. Hotellet rummer 84 værelser, møde- og konferencefaciliteter, smukke selskabslokaler, Brasserie & Lounge. Vores mad er hjemmelavet med fokus på smag, duft, farver, sæson, variation og økologi. Der er mange forskellige opgaver; indenfor varmt, lunt, koldt, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.
Det vigtige er dig, din historie og alle de kompetencer, du dagligt viser.

DINE KOMPETENCER
Du er en ambitiøs og nytænkende kok, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer i sæson
Du er struktureret og har en respektfuld og professionel indstilling til jobbet
Du er mødestabil og ansvarsbevidst, selvstændig og motiverende
Du ønsker at indgå i et dygtigt kokke- og tjenerteam
Service, smil og gåpåmod er en naturlig del af din personlighed
Du er faglært kok – gerne med erfaring fra storkøkken i hotel-/restaurationsbranchen
Du holder en god tone og kan holde hovedet koldt i pressede situationer
Du er god til elever og giver gerne din erfaring videre
Du sætter en ære i og har fokus på god mad, der ser ens ud på tallerkenen hver gang
Du er entusiastisk og vil gerne udvikle dig både fagligt og personligt 
Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
Egenkontrol er du vant til, og du rydder altid op efter dig samt deltager i rengøringen med de andre i teamet

Som du ser, stiller vi krav til vores medarbejdere. Kan du nikke genkendende til flere af disse punkter,
er det måske dig, vi mangler. Vi håber, at du kan se dig selv i denne udvikling, vi som team er i gang med.

JOBBET
Vi har to ledige stillinger, så enten er du kok på fuld tid, eller også er du morgenkok (30 timer)
Vi har en 4-2 vagtplan, men i travle perioder forventes det, at alle giver et nap med

VI TILBYDER
Løn efter kvalifikationer
Søde og glade kollegaer
En udfordrende fremtid hvor du får mulighed for at være med i en spændende udviklingsproces på
et af Danmarks mest prestigefyldte og historiske hoteller
Et sundt arbejdsmiljø hvor respekt for maden og kollegaer er i centrum
Gode arbejdsforhold og overenskomst
Mulighed for fri hver anden weekend

ANSØGNING & CV
Mail til køkkenchef Kasper Kristensen på kk@hotel-randers.dk mærket: ”Kok på fuld tid” eller
”Kok Morgenmad”. Eventuelle spørgsmål rettes til Kasper enten via mail eller på T: 86 42 34 22.  

Vi tjekker løbende de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler, så skynd dig at sende din.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ EKSKLUSIVE TILBUD / EVENTS / VIP / NYHEDER OG MEGET MERE!