KOKKE SØGES

KOK OG SOUSCHEF

VI SØGER EN NY KOK & SOUSCHEF

Hotel Randers & Brasserie Mathisen søger to nye i køkkenet. Hotel Randers er et moderne hotel med en lang og spændende historie. Hotellet rummer 84 værelser, møde- og konferencefaciliteter, smukke selskabslokaler, Brasserie & Lounge. Vores mad er hjemmelavet med fokus på smag, farver, sæson, variation og økologi. Der er mange forskellige opgaver; indenfor varmt, lunt, koldt og klassisk smørrebrød.

Vi søger dig, hvis du kan sige ”ja tak” til følgende:

  • Du er udlært kok og kan dit håndværk
  • Du kan lide volumen, travlhed og gang i den under service
  • Du arbejder struktureret og effektivt samt sikrer kvalitet fremfor alt
  • Du er positiv og har et godt og smittende humør
  • Du er klar til at være en meget vigtig del af holdet og indgå i et team, der stiller krav til hinanden
  • Service, smil og gåpåmod er en naturlig del af din personlighed
  • Du er god til elever og giver gerne din erfaring videre

Souschef:

  • Du har erfaring med egenkontrol
  • Vagtplanlægning
  • Du har et godt overblik

VI TILBYDER

  • Vi har en 4-2 vagtplan, men i travle perioder forventes det, at alle giver et nap med
  • Løn efter kvalifikationer
  • Søde og glade kollegaer
  • En arbejdsplads hvor du får mulighed for at være med i en spændende og udfordrende udviklingsproces på et af Danmarks mest prestigefyldte og historiske hoteller
  • Et sundt arbejdsmiljø hvor respekt for maden og kollegaer er i centrum
  • Gode arbejdsforhold og overenskomst
  • Mulighed for fri hver anden weekend

ANSØGNING & CV
Mail til Kasper Kristensen på kk@hotel-randers.dk mærket: ”Kok” eller ”Souschef”.

Eventuelle spørgsmål rettes til Kasper enten via mail eller på T: 86 42 34 22. 

Vi tjekker løbende de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler, og vi glæder os til at høre fra dig.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ EKSKLUSIVE TILBUD / EVENTS / VIP / NYHEDER OG MEGET MERE!