HOTEL TÆT PÅ HADSUND

Hotel Randers ligger kun 31 min fra Hadsund og vi er køreturen værd

Velkommen i de charmerende, historiske rammer på Hotel Randers.

Når du kommer ind i vores reception, kan du opleve og mærke vores meget personlige service, hvor du og dine behov er i centrum. Vi vil gøre alt for , at du føler dig hjemme hos os. Hotellet har 84 værelser og blev opført i 1856, samt renoveret i 2016. Hotel Randers er et af de første danske provinshoteller, men på trods af det, vil du opleve klassiske omgivelser med faciliteter, der klart viser at Hotel Randers er et 4 stjernet hotel. Renoveringen er sket i samarbejde med Novel Cabinet Makers samt Baumann Boe-Whitehorn. Baumann er Kongelig Bygningsinspektør og bl.a. har istandsat Frederik VIIIs palæ på Amalienborg. Designsamarbejdet viser de mange fortællinger fra hotellets historie, og indretningen udstråler sofistikeret æstetik og eksklusivi-tet. Mange benytter muligheden til et besøg i vores loungebar Hotel Randes by Hornsleth, hvor interiøret, stemningen og udvalget, gør det svært at være der i kort tid.

Du finder de nyrenoverede konferencelokaler på 1. sal og under konferencen kan I nyde køkkenets udsøgte serveringer. En fest på Hotel Randers er en fest i de rette rammer, hvor vi søger for alt det praktiske. Klimaanlægget i vores selskabslokaler bruges flittigt, når festen er i gang, for så betragtes de unikke rum med hver deres særpræg, som guldbelagt loft i Festsalen. Kontakt Hotel Randers for et nærmere kig på lokaliteterne og få et individuelt forslag til netop din fest.

Hotel Randers tapas take-away og diner transportable er kendt i miles omkreds og kan bruges til enhver anledning. På Hotel Randers sætter vi fokus på vores værtskab og ser altid frem til at servicere vores gæster. Vi værdsætter at være en del af mange specielle arrangementer og festligheder og værner om vores gode rygte.
Hensigten med dit besøg er individuelt, men vi vil gøre alt for at forkæle dig.

Hjertelig velkommen på Hotel Randers. Tlf: 8642 3422

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ EKSKLUSIVE TILBUD / EVENTS / VIP / NYHEDER OG MEGET MERE!