HOTEL TÆT PÅ HADSTEN

Hotel Randers ligger kun 16 min fra Hadsten og vi er køreturen værd

Hotel Randers byder dig velkommen i klasiske rammer.

Fra du træder ind i vores reception, vil du opleve en meget personlig service med fokus på dig og dine ønsker. Du føler dig hjemme under dit besøg hos os. Alle kan besøge vores brasserie Mathisen, som byder indenfor både til frokost og til aften, hvor du kan smage hotellets passion for madlavning. Hotellet blev opført i 1856 og renoveret i 2016. Der er 84 værelser i 5 forskellige versioner, så der er et værelser til enhver smag. Hotellets imponerende historie, som et af de første danske provinshoteller, vil du opleve faciliteter, der matcher hotellets 4 stjerner. Renoveringen er sket med nænsom hånd i samarbejde med Novel Cabinet Makers samt Baumann Boe-Whitehorn, hvor sidstnævnte er Kongelig Bygnings-inspektør og bl.a. har istandsat Frederik VIIIs palæ på Amalienborg. Designsamarbejdet har resulteret i , at man kan spore hotellets lange historie i detaljerne samtidig med, at den udstråler eksklusiv og æstetik. Vores brasserie byder på den helt rigtige gastronomiske oplevelse med fokus på smag afstemt efter årstid. En skøn aften på hotellet afsluttes vores bløde dyner, for at stå op næste morgen til en lækker morgenbuffet. Du kan også besøge de mange attraktioner i og omkring Randers fra Regnskov til Kunstmuseum eller måske Memphis Mansion, Gaia Museum Outsider Art eller en shoppetur i midtbyen.

Du finder de nyrenoverede konferencelokaler på 1. sal og under konferencen kan I nyde køkkenets udsøgte serveringer. En fest på Hotel Randers er en fest i de rette rammer, hvor vi søger for alt det praktiske. Klimaanlægget i vores selskabslokaler bruges flittigt, når festen er i gang, for så betragtes de unikke rum med hver deres særpræg, som guldbelagt loft i Festsalen. Kontakt Hotel Randers for et nærmere kig på lokaliteterne og få et individuelt forslag til netop din fest.

Hotel Randers tapas take-away og diner transportable er kendt i miles omkreds og kan bruges til enhver anledning. På Hotel Randers sætter vi fokus på vores værtskab og ser altid frem til at servicere vores gæster. Vi værdsætter at være en del af mange specielle arrangementer og festligheder og værner om vores gode rygte.
Hensigten med dit besøg er individuelt, men vi vil gøre alt for at forkæle dig.

Hjertelig velkommen på Hotel Randers. Tlf: 8642 3422

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ EKSKLUSIVE TILBUD / EVENTS / VIP / NYHEDER OG MEGET MERE!