HELAFTENSARRANGEMENT 1: VALG AF MENU APRIL-SEPTEMBER
HELAFTENSARRANGEMENT
FORRETTER
Koldrøget laks, grønne asparges, rygeost, agurk, urter og grøn olie, Kold ærtesuppe, marinerede rejer vendt m. urter, æble, agurk, ærteskud og dild Aspargessalat, grillede og crudité, håndpillede rejer, urteemulsion, dild, kørvel og sprøde croutons. Tatar på inderlår af ungdyr, rygeost, urter, asier og sprødt brød.
Til vores forretter/mellemretter medfølger brød og smør
MELLEMRETTER
Mosaik af laks, citrus og urteemulsion, dehydrede tomater, bitre salater og grønne urter.
Blinis med ørred/stenbiderrogn, pisket cremefraiche, krydderurter, rødløg og purløg.
Hvide asparges (i sæson) marinerede rejer, sauce mousseline.
Tatar af saltet og koldrøget laks, citrusolie, friskost, urter – dækket af koralcrouton
HOVEDRETTER
Ryg af dansk frilandsgris, karotter, lune radiser, persille, sauce m. brunet smør og syltede løg.
Smørbagt filet af helleflynder, sommerkål, muslingesauce og friske urter.
Helstegt mørbrad af ungdyr, sauté af årstidens sprøde grøntsager og morkelsauce.
Bryst af fransk kylling, gulerodspuré, stegt blomkål og sommergrønt
Vores hovedretter serveres én gang anrettet på tallerken. Hertil medfølger kartofler, medmindre andet står anført i menuteksten.
DESSERTER & OST
Friske bær, hvid chokolademousse, brændt hvid chokolade og kærnemælks is.
Rørt panna cotta, kompot af rabarber, dehydreret mazarinkage, sprøde havreflager og skovsyre.
Sprød marengs, friske røde sommerbær og vaniljeis.
NATMAD (serveres kl. 01 – anrettes på buffet)
Kogte eller stegte Hotdogs med klassisk tilbehør.
Grønsagstærter med spegeskinke, salat og dressing.
Cremet kartoffel/porresuppe, ristet bacon og purløg.
Pølsebord, skinke, salami, behørig garniture, lyst og mørkt brød og smør.
Tarteletter med høns i asparges.
VÆLG:
1 x forret
1 x mellemret
1 x hovedret
1 x dessert
1 x natmad
PRIS PR. PERSON (ved min. 20 kuverter)
fra 825,-
Torvegade 11
DK-8900 Randers C
+45 8642 3422
hr@hotel-randers.dk