HELAFTENSARRANGEMENT 2: VALG AF MENU OKTOBER & MARTS

HELAFTENSARRANGEMENT

FORRETTER
– Cremet skaldyrsbisque, saltet brændt/rå jomfruhummer, dild og rouille
– Tynde skiver af koldrøget laks m. citrus og urteemulsion, dehydrerede tomater, grønne salater m. syrnet fløde
– Carpaccio af oksemørbrad m. urteemulsion, citronolie, urtecroûton og revet havgus
– Ørred i brud m. røgostcreme, æble, agurk, croûton og urter

MELLEMRETTER
– Bagt torsk m. stegt hjertesalat, muslingesauce og grøn olie
– Krabbesalat m. lime/honning, agurk, sprøde kartofler og grønne urter
– Terrin af supreme kyllingebryst m. pæregelé, sprøde salater, ristet brød,
– grønne havesyreperler og rygeostmayonnaise

HOVEDRETTER
– Urtefarseret oksemørbrad m. pommes fondant, variation af gulerod, Sauce au Banyuls med støv af persille
– Stegt filet af dyreryg m. bagte løg, svampe, broken gel på solbær, stegt porre, rødvinssauce med syltede sennepsfrø
– Stegt pighvar, dehydreret gulerod, Sauce Nage, kartoffelkompot med bacon og purløg
– Langtidstilberedt nakke af Djurslandsgrisen, kroket af skanken, sellericreme, stegt kål, tranebærgelé og cremet hønsesky med urter
– Vores hovedretter serveres én gang anrettet på tallerken. Hertil medfølger kartofler

DESSERTER
– Bagte blommer m. hvid chokolademousse, brændt hvid chokolade og kærnemælks-is
– Gammel Knas m. æblekompot m. brunet smør, syltet æble, bitre salater, maltdrys
– Tre slags danske oste, hybenkompot og hjemmebagt knækbrød
– Citrontærte m. brændt marengs, yoghurtis og skovsyre
– Pocheret pære m. chokoladecreme, dehydreret mazarinkage, grønne blade og vaniljeis

NATMAD
– Pølsebord, dansk skinke, salami, behørig garniture med lyst og mørkt brød
– Kogte eller stegte hotdogs med klassisk tilbehør
– Tarteletter m. høns i asparges
– Gullashsuppe m. kartoffeltern, paprika og spidskommen
– Frikadeller m. kartoffelsalat, hjemmebagt rugbrød og agurkesalat

Natmaden anrettes på buffet

VÆLG MELLEM:

1 x forret
1 x mellemret
1 x hovedret
1 x dessert
1 x natmad

PRIS PR. PERSON
ved min. 20 kuverter
fra 1025,-

VINMENUEN
Sipp Mack Pinot Blanc

Weingut Josef Rosch,
Riesling Trocken, Mosel

La Bastide Côtes du
Rhone Village

Domaine de la Motte,
Coteaux du layon Rochefort

Torvegade 11
DK-8900 Randers C
+45 8642 3422
hr@hotel-randers.dk

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ EKSKLUSIVE TILBUD / EVENTS / VIP / NYHEDER OG MEGET MERE!