HELAFTENSARRANGEMENT APRIL-SEPTEMBER

HELAFTENSARRANGEMENT

FORRETTER
– Carpaccio af oksefilet, urteemulsion, trøffelolie, sprøde salater, crouton og revet ost

– Stegte grønne asparges, persille, dampede muslinger, tørret parmesan, glaskål og persillestøv
– Rejecocktail, håndpillede søkogte rejer, cremet rød dressing, friske bagte tomater, sprød salat, dild og citron
– Røget makrel, creme fraiche, sprød glaskål, æg/sennepsvinaigrette

Til vores forretter/mellemretter medfølger brød og smør

MELLEMRETTER
– Rørt oksetatar, persilleemulsion, marinerede rejer, kartoffelchips og grønne urter

– Aspargessalat, crudité, håndpillede rejer, urteemulsion, dild og kørvel
– Cannelloni med rørt krabbe, sprød glaskål, urtemayonnaise, stenbider/ørredrogn, tørret persille og dild

HOVEDRETTER
– Kalvemørbrad på frikasse af spidsbryst, bagte løg, sommergrønt, sherrysauce på lys fond

– Stegt pighvar, syltede gulerod, sauce nage, kartoffelkompot m. lardo og purløg
– Svampefarseret vagtel, let stuvning af sommergrønt og hvid asparges, lys sauce med masser af urter

Vores hovedretter serveres én gang anrettet på tallerken. Hertil medfølger
kartofler, medmindre andet står anført i menuteksten.

DESSERTER & OST
– Sprød pavlova, sorbet, letpisket flødeskum, friske bær

– Den Hvide Dame, revet trøffel, smørristet rugbrød
– Tre slags europæiske oste, hybenkompot, hjemmebagt knækbrød
– Mørk chokolademousse, bananis, bagt hvid chokolade, bærgelé, dækket af sprød vaffel

NATMAD (serveres kl. 01)
– Kogte eller stegte hotdogs med klassisk tilbehør
– Grønsagstærter med spegeskinke, salat og dressing
– Cremet kartoffel/porresuppe – ristet bacon – purløg
– Pølse bord, skinke, salami, behørig garniture, lyst og mørkt brød samt smør
– Tarteletter med høns i asparges

– Frikadeller, kartoffelsalat, hjemmebagt rugbrød og agurkesalat

Natmaden anrettes på buffet

                            

VÆLG MELLEM:

1 x forret
1 x mellemret
1 x hovedret
1 x dessert
1 x natmad
PRIS PR. PERSON
ved min. 20 kuverter
fra 1025,-

VINMENUEN
Los Amantes Albariño Rias Baixas
Weingut Josef Rosch,
Riesling Trocken, Mosel

Chianti Classico Organic, Castello di Volpaia
Vin d’ Alsace, Vendanges Tardives Gewürztraminer

Torvegade 11
DK-8900 Randers C
+45 8642 3422
hr@hotel-randers.dk

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ EKSKLUSIVE TILBUD / EVENTS / VIP / NYHEDER OG MEGET MERE!