HELAFTENSARRANGEMENT 1: VALG AF MENU OKTOBER & MARTS
HELAFTENSARRANGEMENT 1:
VALG AF MENU OKTOBER & MARTS
FORRETTER
– Cremet jordskokkesuppe m. bagt hvid fisk, chips af jordskokker og purløg
– Tatar af saltet og koldrøget laks m. citrusolie, friskost, urter, dækket af koralcroûton
– Bagt kold laks m. sauce verte, marinerede rejer, sprød salat og grønne urter
Til vores forretter og mellemretter medfølger brød og smør
MELLEMRETTER
– Mosaik af torsk m. citrus og urteemulsion, dehydrerede tomater, sprøde salater og urter
– Terrin af kalv m. broken gel på rødbede, sennepscreme, sprøde løgchips og karse
– Nordisk tatar, rørt med saltbagt rødbede, syltet agurk, urter, – anrettet med trøffelmayonnaise, let bitter salat, urter og tyttebær
– Stegt hvid fisk, kålpuré, sennepskorn, stegt kål og persillestøv
HOVEDRETTER
– Stegt urte-ballotine af supreme kyllingebryst m. gulerodscreme, ristede majs med timian, forårsløg, kartofler med urter og hønsesauce
– Rosastegt culotte af ungdyr m. puré af karamelliserede løg og æbler, dehydreret løg, saltbagt rødbede, lys sauce med estragon og sennepsfrø
– Svinebryst braiseret og sprødstegt m. cremet polenta, stegte gulerødder, stegt kål, broken gel, puffede svær og eddikestøv
Vores hovedretter serveres én gang anrettet på tallerken. Hertil medfølger kartofler, medmindre andet står anført i menuteksten
DESSERTER
– Blommetrifli, blommekompot, smørristede havreflager og sød flødeskum
– Mandel-lakridskage m. orangecurd og hindbærsorbet
– To slags danske oste m. hybenkompot og hjemmebagt knækbrød
– Citronfromage m. syltede stikkelsbær, lemon-curd og marengsflager
NATMAD (serveres kl. 01)
– Kogte eller stegte hotdogs med klassisk tilbehør
– Aspargessuppe med kødboller og aspargessnitter
– Grøntsagstærter m. spegeskinke, salat og dressing
Natmaden anrettes på buffet
VÆLG HER:
1 x forret
1 x mellemret
1 x hovedret
1 x dessert
1 x natmad
PRIS PR. PERSON:
ved min. 20 kuverter
fra 825,-
Torvegade 11
DK-8900 Randers C
+45 8642 3422
hr@hotel-randers.dk