GOURMET HELAFTEN OKTOBER & MARTS
GOURMET HELAFTEN MENU
VELKOMSTSNACKS
– Knækbrød med Kirk friskost og purløg
– Krustade med rejesalat
– Koldrøget laksetatar på sprødt brød
– Laurent-Perrier Brut
5-RETTERS GOURMETMENU
– Cremet skaldyrsbisque
– Saltet-brændt/rå jomfruhummer, dild, rouille a part, lille sprød croûton, rimmet jomfruhummer og urter
– Riesling Trocken, Kiedricher, Weingut Robert Weil
– Stegt pighvar, Sauce Nage og purløg
– Meursault Clos du Cromin, Domaina Jean Monnier & Fils
– Rosastegt kalvemørbrad m. bagt løgpuré, kejserhat, stegt kål, persille, broken gel på solbær, rødvinssauce m. syltede sennepsfrø
– Château Ambe Tour Pourret, Saint-Émilion Grand Cru Organic
– Den Hvide Dame, revet trøffel og smørristet rugbrød
– Côtes du Rhône Villages, Plan de Dieu, Clos St. Antonin
– Frossen hvid chokolademousse m. yoghurtpulver, lemon-curd, friskebær, bagt chokolade, dehydreret chokoladekage og citrusblade
– Taylor’s 10 year old Tawny Port
NATMAD
– Italienske pølser, oste, mortadellapølse, grissini, oliven, artiskokhjerter, tomater, syltet fennikel, pesto og oliventapanade
Varighed syv timer
SE HER:
PRIS PR. PERSON
ved min. 20 kuverter
1395,-
Torvegade 11
DK-8900 Randers C
+45 8642 3422
hr@hotel-randers.dk