GOURMET HELAFTEN APRIL-SEPTEMBER

GOURMET HELAFTEN

VELKOMSTSNACKS
– Knækbrød med friskost, røget laks og purløg
– Rygeostcreme med radise
– Rodfrugtchips
– Saltede nødder
– Laurent-Perrier Brut

5-RETTERS GOURMETMENU
– Cremet skaldyrsbisque
– Brændt jomfruhummer, dild, rouille, sprød crouton og plukkede urter
– Grüner Veltliner, Loiser Berg Weingut Bründlmayer

– Saltede kammuslinger med havtornvinaigrette, ristede hasselkerner og estragon
vChâteauneuf-du-Pape Blanc, Clos du Mont-Olivet

– Rosastegt kalvemørbrad, gulerodspuré, kejserhat, stegt kål, persille, rødvinssauce og syltede sennepsfrø
– Pommard-Argillières, Premier Cru, Domaine Jean Monnier & Fils

– Den Hvide Dame, revet trøffel og smørristet rugbrød
– Brunello di Montalcino DOGC, La Mannella di Cortones

– Frossen hvid chokolademousse m. yoghurtpulver, lemon-curd, friske bær, bagt chokolade, dehydret chokoladekage og citrusblade
– Gerwurztraminer, VT, Cuvée Lucie-Marie Organic

NATMAD
– Kogte eller stegte Hotdogs med klassisk tilbehør
– Grønsagstærter med spegeskinke, salat og dressing
– Pølse bord, skinke, salami, behørig garniture, lyst og mørkt brød samt smør
– Cremet kartoffel/porresuppe, ristet bacon og purløg

SE HER:
PRIS PR. PERSON
ved min. 20 kuverter

1395,-

Torvegade 11
DK-8900 Randers C
+45 8642 3422
hr@hotel-randers.dk

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ EKSKLUSIVE TILBUD / EVENTS / VIP / NYHEDER OG MEGET MERE!